fbpx

Зодиите, в които не бива да се влюбваш

Ако ти си зодия ЛЪВ

Зодиите, в които не бива да се влюбваш

Не се срещай с РИБИ:

Мечтателният, чаровен представител на зодия Риби ще те привлече на мига. Най-накрая! Магическото създание, което ще сбъдне всичките ти желания. Ти наистина би могла да загубиш реалността под краката си, прекарвайки една нощ с това митично създание. Но под воала на фантазиите, Рибите крият депресивна и мрачна природа. Ще приемаш лично всяко негово лошо настроение и склонността му да игнорира съобщенията ти, когато не е на кеф. Да не говорим, че и двамата сте големи прахосници на пари.

Ако ти си зодия ВОДОЛЕЙ

Зодиите, в които не бива да се влюбваш

Не се срещай с ТЕЛЕЦ:

Колкото и да си падаш по романтичния му плам, неговата страст може да озадачи спокойната ти натура. Просто не можеш да разбереш защо той има нужда да чува „Обичам те“ по 100 пъти на ден или да става несигурен, защото искаш да доведеш приятелка на срещата ви. Твърде скъпите му вкусове са неразбираеми за хуманитарно настроен знак като теб. Докато той поръчва стриди, ти би предпочела да дадеш пари за благотворителност или да пестиш за пътешествие до Перу. Разминаването във възгледите най-накрая ще убие връзката ви.

4 знака, че връзката ви няма да издържи дълго:

1. Събота вечер с приятели звучи по-добре, отколкото събота вечер с него.

При всички положения, когато прекарваш цялото време с партньора ти, приятелите ти те намразват и с право. Но очевидно би искала да прекарваш малко интимно време с приятеля си. Ако това не е случаят за теб, тогава какво правиш с него?

2. Сексът се превръща в рутина още в началото и няма признаци това да се промени.

Чудесно е, че сте намерили рутина, която работи и за двама ви. Изведнъж се превръщате в двойката, която прави само орална любов или секс в мисионерската и няма връщане назад.

3. Заглеждаш се по други.

Честна си спрямо себе си – не си излязла с готиния тип, който понякога ти пише съобщения, но идеята да го направиш те вълнува. Същото като търсенето на работа – почнеш ли да се оглеждаш за нова, просто за да видиш какво се предлага на пазара, се хващаш, че си абсолютно недоволна със сегашната си позиция и трябва да я замениш с нещо по-добро.

4. Чувстваш, че правиш компромиси за личността му.

Нормално е да правиш компромиси в една връзка – няма двама човека на този свят, които да са напълно еднакви. А ако наистина съществува същият човек като теб, защо по дяволите би излизала с него? Но не е нормално да усещаш, че ти се налага да игнорираш някои черти от характера на приятеля ти, само за да се убедиш, че трябва да останеш с него. Това не е честно за нито един от двама ви.

 

Close