fbpx

Зодиите, в които всички са ВЛЮБЕНИ

Има хора, които винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са 2-те зодии, които се радват на внимание и винаги има някой, който въздиша след тях:

Овен

Най-чаровните омайници в зодиака, които могат да ти завъртят главата само с погледа и присъствието си. Осанката им напомня за сила, жестовете им за власт, а усмивката им за страст. Овните са невероятни любовници и излъчват сексапил, на който никой не може да устои. За щастие външният вид и първото впечатление не лъжат, защото в леглото са огън. Най-големият плюс на тази зодия е, че са и изключителни романтици, когато истински се влюбят. Неустоими са!

Близнаци

Леката загадъчност около зодия Близнаци е основната причина след тях винаги да има опашка от ухажори. Те изглеждат леко свенливи, сдържани са в поведението си и това е силен магнит за противоположния пол. Освен това Близнаците са пословични красавици, които омайват, още преди да са казали дума. Не допускат лесно хора до себе си и това дразни всички, които им се възхищават отдалеч. Не можете да избягате от любовната магия на Близнаците.

Текст:iwoman.bg

Close