fbpx

Знаеш ли, любов моя…

Знаеш ли, с времето осъзнаваш, че най-скъпи са именно нещата, които не могат да се купят с пари.

Знаеш ли, че най-големите подаръци, които може да ми подариш, са едно рамо, на което да се облегна, когато ми е уморено, когато ми е тъжно. Една ръка, която винаги да ме вдига, когато падам. Една прегръдка, която да ме топли, когато ми е студено или когато просто имам нужда от нея. Малко свобода, когато имам нужда да остана сама със себе си. Искрена прошка, когато греша, когато съм лоша с теб и със себе си. Това са най-скъпите подаръци, любов моя.

Знаеш ли, че за най-милото любовно писмо, което ще ми напишеш, няма да са ти нужни лист и химикал, а само и единствено сърцето ти. Обичай и действай със сърцето си, то никога няма да те подведе.

Знаеш ли, че за най-голямата изненада, която може да ми направиш, също няма да са ти нужни пари. Да ми приготвиш любимата вечеря, да ме заведеш на някое от нашите места, да отделиш малко от времето си само и единствено за мен – това значи много.

Знаеш ли, че най-милият начин да ми покажеш любовта си не е да облепиш стаята със сърчица, нито да ми подариш красиво бижу. А да ме целунеш, просто ей така, неочаквано и страстно, когато сме сами или пред целия свят дори.

Знаеш ли, че най-голямото обещание, което можеш да ми дадеш, е просто никога да не забравяш, че любовта се крепи на уважение, доверие и прошка, много прошка.

А знаеш ли, че най-щастлива може да ме направиш много лесно? Просто се усмихвай – и днес, и утре, всеки път, когато ме видиш и всеки път, когато съм в ума ти.

Защото щастието е, когато твоето щастие стои щастливо до теб!

 

Автор: Надежда Георгиева
Close