fbpx

Защо най-добрите връзки са между две разбити сърца

Любовта се случва само веднъж и никога не може да бъде същата. Повечето от нас са израснали, слушайки това. Но в един момент осъзнаваш, че първата ти любов, независимо колко специална е, може да не продължи вечно. И не бъдете тъжни, ако се случи така. Първата любов е нещо специално, която трябва да пазите като ценно преживяване – тя ви прави по-силни и ви помага да разберете коя сте като човек, какво желаете в партньора си и какво не.

Когато ви разбият сърцето, дайте си достатъчно време, за да се излекувате и имайте вяра в любовта. След това ще срещнете някого, който ще ви накара да осъзнаете какво заслужавате, как трябва да се отнасят с вас и защо не е трябвало никога да слушате глупостите, които бившият ви е разправял. Накрая ще осъзнаете, че трябват две разбити сърца, за да се оценят един друг. Заради това трябва да дадете на сърцето си още един шанс, независимо колко съкрушено е.

1. Разбитите сърца се оценяват едно друго

Една половинка + една половинка = цяло. Затова, когато едно разбито сърце срещне друго разбито сърце, те образуват едно цяло. То тупти като едно от най-красивите неща на планетата. Две разбити сърца оценяват това, през което другият е преминал, разбират болката, през която са преминали.

2. Разбитите сърца разбират какво означава да бъдеш наранен

Били сме наранени. Всеки от нас е бил в един или друг момент, но когато обичаш някого, който те е накарал да страдаш, се чувствате повече от ужасно. Когато две разбити сърца се съберат, те винаги са съпричастни към чувствата на другия и нещата, които е преживял. Те също така дават всичко от себе си, за да не си причинят болка, заради което тази връзка е толкова силна и красива.

3. Разбитите сърца правят страхотен отбор

Разбитите сърца правят неразрушим отбор. Знаете ли какво означава да бъдете в отбор? Тогава, когато може да паднете свободно и да знаете, че другият ще ви хване независимо от всичко. Двете разбити сърца никога не искат да оставят съотборника си сам. Да бъдеш изоставен заради някого другиго е наистина неприятно чувство, затова разбитите сърца няма да искат това отново да се повтори.

4. Разбитите сърца се уважават

Уважението е най-важното нещо в една връзка. Може да звучи тривиално за някои хора, но трябва да се дава най-много приоритет върху него. Разбитото сърце е преживяло някои от най-неприятните и излагащи ситуации. Когато две разбити сърца се съберат, те разбират важността на уважението към чувствата и вярванията на всеки един.

5. Разбитите сърца са най-силните

Били сме третирани зле, били сме с грешния човек и сме позволявали на другите да ни потъпкват. Всичко това те кара да се чувстваш малък и безполезен, но вярвайте ни, че във вас има много скрита сила, която ще придобиете по време на емоционалните мъчения, през които преминавате. След време ще станете най-силният човек, който някого сте си представяли, че може да бъдете.И един ден ще срещнете някой, който е също толкова емоционално разбит и двамата ще намерите толкова много любов един в друг. Толкова много обич и утеха, че ще забравите за всички ужасни начини, по които животът се е отнесъл с вас. Ще видите.

Текст:iwoman.bg

Close