fbpx

Защо лошите момичета подлудяват мъжете?

Лошото момиче не обсебва, знае си цената и е готова за секс експерименти по всяко време

Лошита момичета винаги получават добрите момчета! Те не чакат мъжете да направят първата крачка, а могат да действат първи, защото си знаят цената, имат самочувствие и знаят какво могат да дадат на един мъж. Точно затова са и толкова уникални.

1. Лошото момиче не обсебва, дава на мъжа до себе си свобода и ако той има богато романтично минало, тя не прави проблем за това. В случай, че той е изпил прекалено много питиета и се е прибрал на сутринта, тя ще му направи кафе вместо да му спретне скандал…

2. Лошото момиче се поддържа, носи красиво бельо и не пропуска да го демонстрира по всяко време на денонощието.

3. Мъжете са сигурни, че лошите момичета са невероятни в леглото. И дори това да не е така, те ще се оставят да ги убедят в това.

4. Лошото момиче никога не се оплаква от излишните си килограми, от печално необмислената си татуировка, от досадната колежка. Самочувствието й е по-високо от комплексите, затова никой не знае, че съществуват.

5. Лошото момиче се облича секси, подчертава достойнствата си и кара мъжете да се обръщат след нея.

6. Лошото момиче има цял куп приятелки, защото всички искат да й подражават. С нея никога не е скучно, тъй като е забавна и палава.

7. Гримът й е умопомрачителен, защото го владее до съвършенство. Тя никога не излиза без макиаж и прическа, заради което съседките й я боготворят.

8. Лошото момиче не прави проблеми заради мръсните чорапи на пода, вдигнатия капак на тоалетната чиния, разхвърляните дрехи. Тя е твърде заета с прическата и маникюра си. Ако изобщо й остане време, ще го посвети на някоя приятелка по телефона.

9. Ако един мъж й направи комплимент, тя ще се усмихне и ще покаже още по-ясно защо е толкова страхотна. Докато останалите жени се притесняват и дори оспорват хвалебствията, за нея те са 100% истина.

10. Тя сбъдва фантазиите на мъжете! Белезници, кожено бельо, секс играчки – за нея няма проблеми. Тя е готова на всякакви експерименти… поне веднъж.

11. Лошото момиче може да оцени един добър мръсен виц и изобщо да разкаже още 10 по-мръсни…

12. Тя е независима! Никога няма да се сети за брак и деца на втората среща, нито ще хленчи за годежен пръстен. Мъжете обикновено си въобразяват, че могат да я обвържат, но грешат. Ако тя само не го пожелае, нямат никакъв шанс!

Close