fbpx

Защо да откриеш любовта не трябва да е цел?

Дори и да не сте били предадени, то със сигурност не бихте искали да ви се случва. Поставените предварително цели ни помагат да сме по-организирани във всяко едно отношение.

Обичаме да посрещаме Нова година, защото ни оставя усещане, че започваме всичко отначало.

Имате силата да постигнете своите цели. Ако се провалите, самият процес ще ви промени към по-добро.

Защо обаче да откриете любовта не трябва да бъде част от целите ви през 2017? Вижте сами.

1. Раздяла през изминалата година

Възможно е миналата година да е минала под знака на раздялата. Това е особено труден период, през който със сигурност не бихте искали да преминете отново. В крайна сметка, „хвърлянето“ от една връзка в друга, без да е особено обмислена като перспектива, не е добра стратегия.

2. Имам нужда да се фокусирам върху себе си

Една от най-важните цели за предстоящата година е да се фокусирате върху себе си. Вярно е твърдението, че ако ти не се обичаш, никой друг няма да го направи. Научете се да уважавате чувствата, времето, емоциите и индивидуалността си – след това ще дойде и отношението, което заслужавате.

3. Кариерата е приоритет

Към фокусирането върху себе си е добре да добавите и кариерно развитие. То ще ви научи не просто на правилно управление на времето, но и ще вдигне самочувствието ви. Ще се научите да бъдете целеустремени, а постигането на целите ще ви мотивира още повече.

4. Пътуването също е приоритет

Развиването като личност и характер не може да стане без правилна база. Това понякога означава да натрупате достатъчно познание за други култури, традиции и история, които да ви обогатят и да ви дадат една друга гледна точка както за вас, така и за живота. Пътувайте много и бъдете любопитни!

5. Няма да търся любов, тя ще ме намери

Факт е, че понякога нещата се случват тогава, когато най-малко ги очакваме. Докато станат обаче, имате време, в което да инвестирате в себе си. По този начин когато любовта ви намери, вие ще бъдете много по-добри и завършени отпреди това. Така ще знаете цената си и ще получите точно толкова, колкото желаете.

Източник:http://www.tialoto.bg/

Close