fbpx

Жените не искат плейбой

Жените не искат плейбои и квартални батки.
Айде, стига стериотипи.

Навсякъде шарят статуси и изказвания от сорта, че свестните момчета не могат да си намерят приятелки, защото ние жените винаги си падаме по грубияни. Честно казано, направо се чувствам обидена.

Това, че сте срещали жена със стокхолмски синдром и раздробена психика, която ви е казала „не“, защото се чувства емоционално привързана към шамарите и обидите на средностатистическия селянин от града, който има за цел номер едно в живота си да пребие съпругата, като вкара две ракии, не означава, че всички сме такива.

Ама, моля ви се!

Можете да подадете сигнал към органите на реда за съмнение за домашно насилие или да я завържете за електрически стол докато ѝ дойде акъла, ама не смейте да се жалвате колко сте онеправдани вие, отрязаните и самотни, свестни мъже.

Просто тия мацки, ‘дето нямат психични заболявания (все още) са малко по-внимателни и недоверчиви и оставени да вярват, че разочарованията им в миналото са обречени да се повторят. Не, че вашата роля е да им оправите живота, естествено. Просто нещата се случват бавно и трудно. (Защо да е лесно, като може да е дяволски трудно?!) Пък да не говорим какво става като се появи на хоризонта някакъв тип, чиито вежди са по-оформени и тънки от нейните и единствената им обща тема е … козметичката. Не, че има нещо лошо…

Абе, знаеш ли к’во? Лошо е. 

А, вие използвате едно-две „не“-та като неоспоримо доказателство, че не са останали нормални представители на женския пол. Защото сте цъфнали и вързали, направо.

Съвсем простичко казано, жените искат Мъже. Ама наистина от онези с главна първа буква. Онези, на които могат да имат доверие и да се облегнат в миг на слабост, които им носят чувство за сигурност, които може да не ги обсипват с купища подаръци, но им дават внимание. Същите, които ги питат „прибра ли се“ не от неоправдана ревност, а от загриженост. Не лоши батки и свалячи.

Take your time, помислете над това и утре започнете деня си с мисълта, че вашето момиче е някъде наблизо и иска точно вас, защото сте такива, каквито сте.

Пък вие бъдете свестни,
да си нямаме разправии.

dsc_0074Автор: Теодора Сукарева

Facebook Profile: www.facebook.com/teodora.sukareva

Facebook Page: www.facebook.com/Teah-Talks

Instagram: teah.ss

Twitter: https://twitter.com/xteahx

Youtube: Youtube Channel

Email: teah@teahtalks.com

Close