fbpx

Ето кои звезди влизат в Big Brother: Most Wanted 2018

Два дни след финала на VIP Brother 2018, днес Къщата ще се напълни с нови 12 звезди. Ето и кои известни личности ще станат част от звездното съсловие на Big Brother: Most Wanted 2018.

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз се съгласила да участва отново, след като миналата година вдигна рейтинга с кризите, в които изпадаше нон-стоп. И макар от продукцията да я използваха много ловко за трупане на зрителски интерес, тя е готова отново да рискува репутацията си и да играе по свирката на продуцентите.

Жени Калканджиева е другата звездна персона, която има намерение да си възвърне славата с участието в риалити формата, както и да припечели някой лев. Не случайно тя се заяде наскоро с моделката Розмари, която участва в сегашния сезон на VIP Brother. Калканджиева целяла да се вдигне повече шум сега покрай името ѝ, за да натрупа последователи, преди да прекрачи прага на най-коментираната къща. Припомняме, че Жени е героиня на шоуто от шестия сезон през 2014 г. Тогава тя влезе с мъжа си Тачо и неговата любовница Зорница Линдарева. Любовният триъгълник бе в основата на сюжетната линия на целия формат, пише „Шоу“.

Актьорът Станимир Гъмов, участвал в сезона през 2015 г., също се е навил да повтори това си приключение. Тогава продуцентите го забъркаха в любовна авантюра с фолкпевицата Преслава, а след края на формата се раздели с приятелката си, вероятно заради излъчените кадри с певицата. Сега се чувствал вече обигран и готов да заживее в къща пълна с камери. А наши източници издадоха, че напоследък го е закъсал финансово и има спешна нужда от кеш.

Коментира се, че един от участниците ще бъде и Искрата, който е от музикалния лейбъл на Влади Ампов – Графа. Той направи впечатление на продуцентите с участието си в „Черешката на тортата“ и решили да го вкарат в Big Brother. Категоричен отказ са дали шеф Борис Петров, който си надул хонорара до 200 бона, фолк певицата Емануела и други от ярките образи от предишни сезони.

Двама футболисти, играли за националния отбор на България, също влизат в Къщата. Става въпрос за Благой Георгиев и Стойко Сакалиев. Джизъса ще бъде в компанията на любимата си Златка Райкова, с която от месеци са неразделни.

Текст:https://www.iwoman.bg/

Close