fbpx

Ето какви са Раците в любовта

Представителите на зодия Рак в началото са срамежливи и свити. Често сменят настроенията си и са на приливи и отливи, но това не ги прави непостоянни, те просто имат доста добре развито въображение.

Доста трудно преживяват раздялата. Харесва им да флиртуват, но търсят сериозна връзка или брак. При взаимоотношения с Рак не е добре да натрапвате желанията и претенциите си, особено в началото. Отношението им към вас ще бъде много повлияно от мнението на приятелите и семейството му.

Колкото и да се опитвате, е невъзможно да покриете всички им очаквания, но ако ви обикнат, те са мили, грижовни и всеотдайни. Биха дали всичко, за да запазят хармонията във връзката ви.

Раците са най-чувствителната зодия и това доста често ги прави обсебващи. Не споделят личните си истории често, но ако се почувстват сигурни във вас, ще го направят. Никога не казват какво искат директно, не обичат да прибързват, а изчакват точния момент.

Раците не харесват хора, които влизат в спорове с тях, но в същото време уважават най-много тези, които отстояват позицията си. Ако сте във връзка с представител на тази зодия е препоръчително да спорите с тях рядко, но твърдо. Те харесват рационалното мислете и целеустремеността. Имат цели, които непременно искат да постигнат и би било от ваша полза, ако можете да им помогнете.

Винаги внимавайте какво казвате и как се държите с Раците, защото те имат много добра памет. Помнят неща, които вие може би отдавна сте забравили. Злопаметни са и това може да ви изиграе лоша шега в бъдеще. Понякога могат да бъдат доста мрачни, но това не бива да ви тревожи, тъй като често сменят настроенията си.

Понякога са доста колебливи в решенията си, затова трябва постоянно да им доказвате, че сте точният човек за тях и че не бива да се отказват от вас. Дарявайте ги с внимание и избягвайте критиките спрямо тях, защото са много чувствителни и емоционални.

Във връзка с Рак вие ще се чувствате значими и обичани. Никога не биха ви наранили, тактични са. С Рак до себе си винаги ще можете да се чувствате сигурни, защото биха ви помогнали и в най-трудните ви моменти. Умеят да решават както свои, така и чужди проблеми и са много добри слушатели. Бъдете внимателни и не натрапвайте мнението си.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close