fbpx

Една зодия ще се влюби в хороскопа за 25 март

Овен

Добрината си има своите предели. Днес ще достигнете един от тях. Напуснете кораба, докато не е потънал.

Телец

Чужда история ще ви се стори странно позната. В нея може да разпознаете ситуация, в която сте били. Извлечете полза за себе си от чутото.

Близнаци

Не реализирайте страховете си, като си представяте най-лошите варианти. Ако е необходимо изпишете на един лист най-добрия сценарий, който може да си представите.

Рак

Чудесата се случват не само на другите. Днес вие ще бъдете в центъра на вълшебствата. Изживейте изцяло своя звезден миг.

Лъв

Тепърва ви предстои да откриете много нови неща за половинката ви. Ще имате щастието да се докоснете до един нов свят. Не се колебайте да я последвате в него.

Дева

През този ден ще станете важна част от нечие битие. Постарайте се да внесете добрина и разбирателство в него. От това ще спечелите и вие.

Везни 

Имате нужда от нещо сгряващо. Но не и такова, което ще изгори бързо. Инвестирайте в дълготрайното, макар и да не получите резултата на секундата.

Скорпион

През този ден може да чуете шокиращо откровение от ваш приятел. Споделеното ще отпуши вълна от емоции, което ще се отрази благотворно на психиката ви.

Стрелец

През този ден ще ви хрумнат интересни идеи. Благодарение на тях ще разясните някои неясноти, които сте имали за себе си.

Козирог

Не се колебайте да споделите своя идея с ваш верен приятел. Ще имате нужда от известна доза кураж, за да се осмелите да поставите началото на осъществяването ѝ.

Водолей

През този ден ще получите ценен и неочакван подарък. Може да се каже, че случилото се ще промени живота ви до известна степен. Извлечете само положителното от случилото се.

Риби

Разпределете деня си така, че да вложите творчество в това, което правите. Трябва да изберете дейности, които позволяват да оставите своя почерк.

Коментирайте във Фейсбук
Close