fbpx

Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 14 август

Овен

Това е ден, в който да проверите как е финансовото ви състояние. Не си затваряйте очите пред проблемите. Може да ви се наложи да спестявате известно време.

Телец

Днес не търсете под вола теле. Напълно нормално е да не сте съвършени. Не забравяйте, че никой и нищо не е перфектно и всъщност това е много добре.

Близнаци

Този вторник използвайте за подреждането на спомени. Време е да се отървете от някои мисли, които само ви товарят и връщат в миналото само, за да ви тормозят незаслужено.

Рак

Днес ще се ползвате с изключително добронамереното отношение от страна на околните. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви много нови приятелства.

Лъв

Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Дева

Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сгрешили.

Везни

Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Скорпион 

Този вторник сте настроени за атака, но всъщност няма защо и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прекрасен и ще има с какво да ви зарадва.

Стрелец

Този вторник ще сте завидно смели и енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Козирог

Този вторник може да се окаже прекалено активен. Внезапните решения няма да са ви от полза.Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Водолей

Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност.

Риби

Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close