fbpx

Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 13 юли

Овен

През този ден не се опитвайте да решите сложен проблем сами. Споделянето ще ви разтовари психически, а и повече гледни точки може само да са ви от помощ.

Телец

Не подценявайте силата на летните лъчи. Хубаво е да спазвате правилата за безопасност. Избягвайте да сте навън в обедните часове.

Близнаци

Общуването с даден човек днес може да ви донесе неприятни емоции. Има и такива хора, не търсете вината в себе си и ограничете контактите с въпросната личност.

Рак

Опитайте се да бъдете честни със себе си, относно задълженията ви. Много от тях ви натоварват, но с това повишават и самооценката и авторитета ви.

Лъв

Денят ще ви накара да намалите темпото, като сигнал, че трябва да си дадете почивка. Може да има работа, но ако сте уморени качеството няма да е на нужното ниво.

Дева

Не допускайте намеса на когото и да било при решаването на конфликт с партньора ви. Това може да усложни нещата и да доведе до раздяла, а вие не искате това.

Везни

Това е ден, в който да бъдете по-мили със себе си. Днес не си поставяйте никакви задачи. Опитайте се да отдъхнете да се насладите на лятото.

Скорпион

Съмнения винаги ще има, но сега вашата задача е да погледнете напред в бъдещето, изпълнени с вяра в доброто развитие на нещата.

Стрелец

Очаква ви сериозно признание от авторитетен човек. Има защо да се гордеете със себе си. Добрата новина е, че можете още!

Козирог

Това е ден, който да посветите на семейството си. Бъдете сигурни, че имате недостатъци, за които любимият ви човек си затваря очите.

Водолей

Това е ден за добро начало. Може да започнете да се самообразовате или да си наложите да спазвате по-стриктно някои полезни навици.

Риби

Това е ден, в който да се запознаете с нови хора и да обиколите непознати места. Жаждата ви за нови впечатления и знания отдавна чака да бъде утолена.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close