fbpx

ЕДИН ПРЕКРАСЕН МЪЖ МЕ ОБИЧА

Той е от тези мъже, които ти дават криле. Тези, които те слушат, когато говориш и помнят повече дори от теб, без да предполагаш. Той е от тези мъже, които разбират какво им казваш и не е нужно да повтаряш, за да те чуят. Грижата за теб и това да си щастлива се усеща в неговите действия, мисли. Той е от тези мъже, на които виждаш искрица в погледа когато се усмихваш искрено, щастливо, от сърце. И си сигурна, сигурна си, че много те обича, дори без да е казал и дума, без романтични вечери и цветя – без специални празници и поводи за подаръци.

Той е от тези мъже които ти вярват, заложили са на теб и знаят, че това не е случайно. От тези мъже, които прощават, знаят своята граница, разбрали са и твоята. Тези мъже, които ти помагат да вървиш след мечтите си, дори и само като стоят непоколебимо до теб, готови да останат там, дори и ако сбъркаш.

И има моменти, в които разбираш, че няма по-добро място, на което да бъдеш. Да си жена е най-важното – неговата. Защото никой друг не те е карал да се чувстваш повече жена…

И в този момент всички клишета изчезват – да е висок, красив или с чувство за хумор… Остава само усещането, че си точно там, където трябва.

Всички, които познават това усещане, знаят тайната. Каква е тайната? Да, има си тайна – аз правя същото за него… една прекрасна жена го обича!

Текст: Марлена Манолова

http://fashioninside.bg/

Close