fbpx

До вярната жена с разбито сърце. Бъди горда

В този свят, пълен с егоистични, патологични лъжци, манипулатори и кръшкачи, е благословия да срещнеш жена като теб, която живее и обича с лоялност и честност.

Навсякъде има истории за токсични и емоционално злоупотребяващи връзки, които изпиват душите на хора като теб. За съжаление, ти си перфектното ястие, за да нахраниш гладуващите егота и жалки души на тези, които се възползват от теб. Това е причината, заради която твоето сърце е разбито. Но истината е, че трябва да бъдеш горда с това.

Бъди горда, че душата ти е препълнена с чисти намерения. Защото това е нещо, което хората, които са те наранили, не притежават.

Бъди горда от честното си сърце, което не може да имитира всяка емоция, всяка дума, всяка любов. Тъй като това те кара да изпъкнеш сред тълпата със страхливци и използвачи.

Бъди горда, че си жена на един мъж. Това не означава, че си скучна или не можеш да намериш някой друг, който да те обича отново.

Бъди горда, че когато обичаш, го правиш с цялото си сърце, без да се страхуваш от последиците.
И ако все още си объркана защо в крайна сметка си с разбито сърце въпреки своята честност и вярност, бъди горда. Бъди горда от своята провалена връзка, тъй като те е спасила от по-голямо разрушение, от хора, които не те заслужават.

Бъди горда от болката си. Бъди горда от всяка сълза, всяка клетва и безсънна нощ. Бъди горда, че си тази, която е била най-много наранена, тъй като това означава, че си била тази, която е обичала най-дълбоко.
Трябва да знаеш, че кръшкачите винаги ще бъдат такива, че лъжците винаги ще останат такива. И че ти привличаш това, което изпращаш на вселената. А ти привличаш добрина, затова не губи надежда, че ще срещнеш мил мъж, който ще „пасне“ на душата ти.

Може да се чувстваш ужасно в момента, да не виждаш светлина, но трябва да знаеш, че това е само временно. Плачи, но обещай да се смееш накрая. Винаги можеш по-добре, тъй като обичаш честно.

Текст:iwoman.bg

Close