fbpx

Дневен хороскоп за 8 август

Овен

През този ден бързайте бавно. По обяд са възможни разправии и грешни съждения, объркани решения. В любовта също не бързайте, наблюдавайте реакциите на партньора и своите собствени.

Телец

Тази сряда действайте предимно сами. Не се осланяйте на ничии обещания. Чуждите думи може да ви подведат и да загубят времето ви.

Близнаци

Тази сряда предразполага и към флирт и романтика. Възможно е зараждането на ново чувство, но не провокирайте ревността на половинката – може да недооцените последствията.

Рак

Този ден може да се окаже неспокоен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни поводи. Навлизате в интензивни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Лъв

За някои желани промени днес ще се наложи да признаете, че сте пропуснали момента. Нищо фатално няма в това. Бъдете отворени за бъдещето.

Дева

Днес не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Везни

През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да промените и да му повлияете. Останалото засега може да почака. Запазете някои идеи и особено критиката за себе си.

Скорпион

Днес отделете максимално внимание на текущите дела, колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно. Новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните.

Стрелец

През този ден начинанията ви ще са успешни. Можете да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Козирог

Днес е възможно да се разкъсвате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място, още повече че в близко време ви чака обновяване на дейността и промените могат да започнат във всеки момент по най-непредсказуеми причини.

Водолей

През този ден всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се привлече и реализира в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.

Риби

Тази сряда не забравяйте, че и любовта се нуждае от спокойствие и уединение, но външните стимули и влияния са много. Скрийте важните ви отношения от света, оттеглете се в сянка, ограничете контактите.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close