fbpx

Дневен хороскоп за 4 юли. Ето какво ви чака

Овен

През този ден не разгласявайте намеренията си. Действайте  активно и тихомълком се придвижвате към целта. Това ще е тайната на успеха ви сега.

Телец

През този ден не се колебайте да останете на заден план. Не ви трябва да се бутат като епицентъра на събитията. Изпъква И ти сега само може да загубите.

Близнаци

През този ден сдържайте емоциите си и най-вече не позволявайте на ревността да ви завладее. Рядко се подавате на подобно чувство, но една-единствена проява може да  навреди на имиджа ви.

Рак

През този ден ще се случи всичко, освен това, което сте планирали. Със сигурност така ще ви е по-интересно, така че не пречете на събитията да се развиват.

Лъв

Денят е подходящ за всякакви разкрасителни процедури. Външният ви вид е чудесен, но винаги може повече.  Не пропускайте възможността да блеснете.

Дева

През този ден ще бъдат изкушени да помързелувате. Това със сигурност ще има своите последици. Преценете добре дали сте готови за тях.

Везни

През този ден не се опитвайте да доказвате нищо на никого. Всеки може да намери и недостатъци от другия. Заемете се с вашето собствено самоусъвършенстване.

Скорпион

Страховете, които имате съвсем не са толкова големи реалността. Направете опит да се отърсите от тях и ще видите как те наистина ще загубят силата си. Наслаждавайте се на живота.

Стрелец

През този ден не влизайте в противоречие с никого. Подобни действия няма да ви донесат нито полза, нито лично удовлетворение.  посветете часовете на съзерцаване на природата.

Козирог

През този ден е важно да се въздържате от критика към хората. Никой не знае какво е в чуждите обувки. Примирете толерантност и търпение.

Водолей

Това е ден за релакс и празнувате.  ако не е възможно през деня-  вечерта непременно организирайте парти с ваши приятели.

Риби

През този ден ще имате много и различна работа. Дали ще я свършите-зависи от настроението ви. Опитайте се  да отметнете поне половината задачи за деня.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close