fbpx

Дневен хороскоп за 23 юни

Овен

През този ден не поемайте ангажименти, за които не сте сигурни дали ще ви стигнат силите. Добрите ви намерения не означават, че може да изпълните замисленото сами.

Телец

Тази събота поемете на път. Изберете си случайна посока и място и разнообразете деня си максимално. Вземете и приятели.

Близнаци

Тази събота ви предстои да усъвършенстване свое умение. Много вероятно е да бъдете запленени от дейността и да пожелаете тя да се превърне във ваша основна работа.

Рак

Тази събота не оставяйте на едно място. Движението е това, от което имате нужда, за да освободите място за нови и по-ефективни мисли и идеи.

Лъв

Тази събота не пропускайте почивката. Сега всичко може да ви умори. Ако може не шофирайте, ако се налага да пътувате.

Дева

Денят ще ви принуди на направите признание. Не се чувствайте виновни за това. Просто споделете информацията и толкова.

Везни

Денят ще ви поднесе възможност за допънителен доход. Преценете добре дали ще може да се справите, както във времето, така и физически.

Скорпион

Много е важно да си дадете сметка какво искате, за да се знае какво да ви дадат от отсрещната страна. Неистинските сигнали може да подведат човека до вас.

Стрелец

Това е ден за спорт и физическа активност. Станете рано сутринта и направете малка разходка. Ако нямате домашен любимец сега е моментът да се огледате около себе си.

Козирог

Това е ден за въплъщаването на някои идеи. Докато другите почиват вие ще имате шанса да се подготвите добре за предстояща среща с конкуренцията.

Водолей

Това е ден, в който да покажете, че сте различни и имате желание за промяна. Не е нужно да казвате много, заложете на действията.

Риби

Това е ден, в който успешните действия ще са свързани с изкуство. Ако душата ви иска – зарежете всичко и се отдайте на творчески занимания.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close