fbpx

Дневен хороскоп за 16 септември

Овен

Тази неделя ще имате възможността да поправите своя грешка. Колкото по-бързо го направите, толкова по-добре. И не я повтаряйте.

Телец

Тази неделя е добър ден за пазаруване на стоки с отстъпка. Все пак се ограничете само до най-необходимото. Не е нужно да взимате всичко, което е намалено.

Близнаци

Тази неделя се поглезете със спа-процедури. Ако нямате тази възможност дори шумът на водата ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Рак

Тази неделя ще има промяна в първоначалните ви планове. Ако не се инатите ще разберете, че идеята хич не е лоша и дори може да се окаже по-добра от предишната.

Лъв

Тази неделя не оставайте у дома. Затворените пространства днес няма да ви понасят добре. Осигурете си повече време за съзерцаване на природата.

Дева

Потърсете забравени неща, днес ще ви върви в намирането на всичко. Само помислете добре дали наистина искате да намерите точно дадената вещ.

Везни

Днес прекарайте деня в път. Най-добре не спирайте често, а само край места, в които изобилства красотата на природата. Градът няма да ви избяга.

Скорпион

Това е ден за подреждане на мисли и чувства. Някои от тях може да искат да си тръгнат. Не ги спирайте, ще ви олекне.

Стрелец

Прекарайте деня в движение и разглеждането на нови неща. Може да посетите близък град или село, в което преди не сте били.

Козирог

Тази неделя е добър ден за импровизиран семеен празник. Едно одеяло, малко плодове, чай и лакомства може да се превърнат в прекрасен пикник.

Водолей

Тази неделя направете нещо за близък човек. Имате достатъчно време, а и постъпката ви ще ви накара да се чувствате добре.

Риби

Тази неделя вземете максимума от деня и грабете с пълни шепи и чиста съвест. Освен това облечете любимите си дрехи.

Коментирайте във Фейсбук
Close