fbpx

Дневен хороскоп за 15 ноември

Овен

Днес бъдете внимателни при спазването на границите. Всякакъв вид излишества сега може да ви навредят. В края на деня ви очаква приятна изненада.

Телец

Това е ден, в който няма да остане разочаровани и ще бъдат изпълнени всичките ви желания. В края на деня внимавайте да не прекалите с харченето на пари или да не загубите портфейла си.

Близнаци

Ще ви е трудно да се придържате към реалността и най-голямата ви задача е да направите така, че това да не ви личи.

Рак

Този четвъртък се откажете от преследването на лични цели. Сега е време да вложите повече в любовните отношения и да се погрижите за партньора си.

Лъв

Денят не е подходящ за любовни обяснения. Може да получите и претенции от страна на партньора. Опитайте се да разрешите въпроса възможно най-хладнокръвно.

Дева

През този ден бъдете внимателни да не ви подведат с оферта за пътуване в чужбина. Не бързайте да подписвате нищо и да давате категорични отговори.

Везни

Днес ще постигнете много, но само ако проявите достатъчно настойчивост. Опитайте още през първата половина на деня да свършите всичко важно.

Скорпион

Днес ще може да направите всичко, което си наумите. Денят ще е успешен за всякакви бизнес начинания и любовни авантюри.

Стрелец

Днес ще бъдете приятно изненадани от ваши близки хора. Отдайте необходимото внимание и не пестете думи, за да изразите благодарността си.

Козирог

Днес ще имате достатъчно свободно време, в което да опитате ваш нов начин за справяне с нещата. Използвайте момента, че останалите са заети с друго, за да направите първите опити.

Водолей

Денят ще ви даде поле за изява. Не се колебайте да представите поне 1-2 от положителните ви качества. Ще спечелите и нов приятел.

Риби

Не позволявайте нищо да застане на пътя ви. С много малко усилия и добри доводи ще разчистите пред себе си за дълго време, така че не  колебайте да сте по-хладнокръвни.

Коментирайте във Фейсбук
Close