fbpx

Десетте божи заповеди към хубавата жена

1. Да нямаш други богове и да помниш, че те създадох Жена, в която вложих цялата си творческа енергия и ангелска чистота. Не похабявай красотата си да режеш салата по цяла вечер и хубавата ти коса да се умирисва на манджа, накарай мъжа ти да те води на ресторант. Не им се връзвай, казали са, че любовта на мъжа минава през корема, не са казали, че ти постоянно и безспирно трябва да готвиш. Какъв смисъл има готвачите да останат без работа, а ти да загубиш Божествената си красота и изящество и да заприличаш на кисела краставица. Защото на теб трябва да ти служат и да ти се възхищават и всяка твоя нужда да задоволяват. Хубавата жена никога не си проси комплименти, но ги приема с царствена осанка, като нещо, което по право й се полага.
2. Не си прави кумири, не се захласвай по поп идоли и не подражавай на холивудски красавици, защото хубавата жена не завижда. Винаги знае как да отговори и как да привлече вниманието върху себе си, кога да говори и кога само да се усмихва. Кога да приеме поканата и кога да я откаже. Хубавата жена излиза само с тези, които наистина й харесват. Тя знае, че е единствена и неповторима и не се страхува от конкуренцията. Ако някой е толкова сляп, че да не може да види достойнствата й толкова по-зле за него, никой не му е виновен, че един ден горчиво ще съжалява.
3. Не изговаряй напразно името на своя Бог, за нищо не се вайкай и за нищо не страдай. Хубавата жена за нищо не съжалява, защото винаги прави онова, което е най-доброто и ако другите са съгрешили, те са онези, които ще се срещнат с Божия гняв. Хубавата жена не се тюхка и не се кахъри за нищо, което е пропуснала, защото животът продължава, а с него и възможностите да й се възхищават, да я обсипват с ласки и засипват с любов.
4. Почивай си повече, за да си по-дълго млада – помни съботния ден, че и неделния. За теб измислих козметичните салони и СПА центровете, за да има къде да отидеш с приятелки и да съчетаваш приказките с процедурите. За теб са шоколадовите маски и ароматните вани, защото ти си моето цвете в уханната ми градина. Теб нарекох с името жена, на която поверих най-ценното – да възпроизведе настоящето и да съхрани бъдещето, затова се грижи за тялото, което съм ти дал и нека пребъде красотата ти.
5. Почитай баща си и майка си, че и свекър си и свекърва си, за да се продължат дните ти и в двете къщи и всички дружно да те носят на ръце, с думите – каква хубава дъщеря сме отгледали, каква чудна снахица ни се е паднала, да ни е жива и да ни е здрава и много дечица да ни народи, много радости да ни носи.
6. Не убивай с поглед. Най-малкото е грозно и не ти отива. Хубавата жена не се цупи, а умее да се усмихва хубаво, дори когато й е тъжно. Хубавата жена е силна и умее да прощава.
7. Не прелюбодействай. От мен да го знаеш, хич не си струва, на всички еднакво съм им дал, но мъжете винаги преувеличават.
8. Не кради чужди гримове, твоите са ти достатъчно, но да знаеш, че без тях си по-хубава.
9. Не лъжи, че си стигнала до оргазъм, защото тогава възлюбения ти ще спре да се старае. Хубавата жена кокетничи хубаво и умее да извлича ползи от всяко положение.
10. Не пожелавай гаджето на ближната, нито колата й, нито вилата с басейна и джакузито, не пожелавай яхтата и апартамента, изчакай, той скоро ще те забележи и тогава ще се радваш и ти на всички тези неща, но помни, че всичко е временно и всеки за кратко се радва на благостите на тая земя.

Close