fbpx

Дали си от типа жени, които мъжете желаят?

Не е лесно да разберем какво искат мъжете, тъй като те всички са различни. Но независимо в каква категория попада даден мъж, има стандартни неща, които той търси у една жена. Ти от типа жена, която мъжете харесват ли си? Всички ние искаме да бъдем обект на желание – жената, за която всички мъже говорят и мечтаят и с която искат да бъдат. Всички ние искаме да бъдем преследвани и мъжете да ни се възхищават и да ни оценяват, да уважават нашия външен вид, личност и постижения.

И така, какво искат мъжете от една жена и дали тази жена си ти? Първото и най-важно нещо, което трябва да запомниш е:

Бъди истинска – бъди такава, каквато си в действителност, е вместо да се опитваш да бъдеш каквато си мислиш, че хората искат да бъдеш. Много е лесно да различиш истинския човек от фалшивия и едно основните неща, които отблъскват мъжа е жена, която не е себе си и има фалшиво излъчване.

Бъди уверена: За мъжа няма нещо по-привлекателно от уверена жена, която ще чувства удобно и щастливо в собствената си кожа. Жената, която се чувства добре е жена, която най-вероятно има глава на раменете си и е рационална, концентрирана и с добра посока в живота. Ако жената не е уверена в себе си, мъжът не вижда причина да има увереност в нея и няма да иска да губи времето си с жена, която ще трябва постоянно да успокоява емоционално.

Обличай се модерно: Скъпите дрехи не да най-важното за един мъж, но за една жена е важно да изглежда добре. Жена, която се облича според модата най-вероятно е успяла и се награждава с любов и самоуважение, затова мъжете ще се отнасят към нея със същата любов и уважение. Бъди в крак с модните тенденции и поддържайте добър външен вид. Това не само ще привлича мъжете към теб, но и ще те накара да се чувстваш добре, а това е най-важното нещо! И помни – обличай се секси, но и изискано и винаги оставяй нещо на въображението.

Показвай своя интелект – Красивото лице и стройната фигура не са достатъчни, за да привлечеш мъжете. Много важно е жената да е интелигентна, а мъжете искат да са с жени, с които има за какво да си говорят и които биха ги научили на нови неща. Всеки човек е уникален, притежава някаква таланти и по-голям интелект от другите в определени области, затова не забравяй да покажеш тази своя страна, за да демонстрираш, че предлагаш „пълен пакет” – привлекателен външен вид, комбиниран с интелектуални изненади. Сподели хобитата си и нещата, които си научила от живота, и му покажи, че преди да те срещне е пропуснал много неща!

Бъди сладка и женствена – Добре, днес жените са по-независими и искат да градят кариера, но това не означава, че искаме да предадем женствеността си и да я забравим. Жените са деликатни създания – ние сме сладки и даряващи, и е важно мъжете да забележат тези качества у една жена. Не е слабост да покажеш на един мъж, че си сладка и грижовна – все пак мъжете мечтаят да се прибират в къщи при такава жена, която ще го посрещне с любов, сладка женствена усмивка и ще се погрижи за него. Никога не губи специалната си женственост – покажи му сладката си и романтична страна.

Казвай му какво искаш – напълно разбираемо е да искаш мъж, който ще се държи с теб прекрасно, без да е необходимо да му даваш инструкции как да го прави. Запомни, че никога не трябва да занижаваш стандартите си относно това. Но трябва да имаш предвид, че мъжете не могат да четат мислите ти, а освен това ние жените сме емоционално непредсказуеми и не е лесно да се разбере какво мислим и искаме. Мъжете харесват жени, които са достатъчно силни и уверени, за да кажат какво искат. Те искат да доставят удоволствие на жените, затова не се страхувай да разкриеш какво е важно за теб.

Запази обаянието си – това не означава да стъпваш по яйчени черупки, докато постоянно мислиш как изглеждаш. Трябва да изпитваш абсолютна сигурност във връзката си, за да знаеш, че мъжът до теб ще те обожава и няма да поглежда други жени, дори и когато не си в най-добрата си форма. Това обаче не означава, че трябва да забравиш нещата, която са били важни за теб преди. Обикновено връзките започват да се разпадат, когато един от двамата спре да обръща внимание на малките неща, като например малките романтички жестове или разкрасяването заради партньора. Така че, не забравяйте малките неща и запазете самоувереността си като се грижите за себе си. По този начин вашият любим ще продължи да ви обича!

Харесвай тялото си – мъжете обичат жени, които харесват телата си. Жена, която се чувства добре в тялото си и знае, че е красива е изключително секси и атрактивна за мъжете, които ще бъдат нетърпеливи да се запознаят с нея. Затова трябва да изградите физическата си увереност и да изтъкнете най-добрите си черти. Опознай себе си и открий най-силните си физически страни, за да ги представиш пред света. Ако мислиш, че някои части от тялото ти се нуждаят от помощ, по-добре направи нещо по въпроса, вместо да се оплакваш.

Close