fbpx

Голяма изненада за една зодия в хороскопа за 4 декември

Овен

Денят е подходящ за учене. Време е да опресните знанията си. В противен случай някой друг ще го направи вместо вас.

Телец

Не се колебайте да споделите опита си с близък човек. Съвсем скоро и вие ще сте в подобна ситуация и ще имате нужда от същия вид помощ.

Близнаци

Днес ще се радвате на подкрепата на съмишленици. С тяхна помощ ще може да напреднете много по даден проект, но ще трябва да им дадете и техния дял, няма как.

Рак

Завръщането в действителността може да ви се стори болезнено. Ако ситуацията не ви устройва, само вие може да я промените.

Лъв

Днес е добре да обърнете повече внимание на чувствата на близките си хора. Някои от тях приемат нещата по-навътре и е добре да се отнесете с разбиране към тази тяхна особеност.

Дева

Това е ден, в който ще имате възможност за повишаване на доходите ви. Предложението е примамливо и не го отказвайте. Бъдете внимателни в отношенията с противоположния пол.

Везни

Плановете за днешният ден по всяка вероятност ще бъдат пометени от метеоритен поток от случайности. Погрижете се за собствения си тил, днес може да се наложи да отстъпвате.

Скорпион

Днес вие, вашите планове и настроение ще бъдат крехки. Избягвайте тежки теми, предмети и софри.

Стрелец

Малкото неудобство, което ще изпитате в началото на деня, ще се премени в приятна премяна. Вие заслужавате това, за което така жадувате и не се страхувайте да го заявите на всеослушание.

Козирог

Днес всичко ще ви се отдава. Вашата логика е безспорна и избора на момент е почти съвършен. Ако не мързелувате, ще получите много.

Водолей

Днес е възможно да ви предстои, да поемете отговорност за работа, която някой друг не може да се справи. Не трябва да се отказвате, защото ако вие не го направите, човекът, който го е свършил, ще си спечели славата на незаменим.

Риби

Днес едва ли, щ получите признание. Похвалете се сами, не трябва да чакате милост от околните.

Close