fbpx

Годишен хороскоп за 2019 – Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи решения. Няма да имате време за мислене, така че си доверете на интуицията. През цялото време не губете грам увереност в себе си.

Февруари е време за любов. Тогава можете да въплътите всичките си мечти за това как трябва да изглежда една връзка. Самостоятелните представители на знака е добре да предприемат всички мерки за търсенето на партньор.

Март е подходящо време за постижения в работата. Бъдете инициативни, правете своите предложения и участвайте във всички проекти, в които е възможно.

През април намалете темпото и си дайте малка почивка. Избягвайте шумни мероприятия и посещението на места, където са струпани много хора.

През май е добро време да планирате пътешествие, което да съчетаете с почивка. Направете това в началото на периода, тъй като в края на месеца  вече ще са се натрупали прекалено много служебни задачи.

Това ще доведе до сериозна умора и отегчение през юни. Помислете дали да не използвате времето за вашата лятна почивка, тъй като до края на лятото едва ли ще имате подобна възможност.

Юли ще ви предложи изключително много варианти за действие и ще ви е много трудно да изберете един от тях. Обърнете се за съвет към най-мъдрия приятел, това може да бъде и вашите роднина.

Август ще бъде напрегнат месец, който ще ви затрупа със задължения, непредвидени разходи и необходимостта да проявите гъвкавост и да действате на всички фронтове по едно и също време. Това, което може да направите, е да си осигурите повече почивка. Не правете компромиси със съня си.

Септември е чудесно време за пътуване, по време на което да посетите ново място или пък просто да се отпуснете и да не мислите за нищо.

През октомври ви очакват важни промени в живота. Всичко, което се случва ще е за добро, особено ако не се ядосвате за глупости.

През ноември ще се радвате на добри доходи, но се опитайте да пестите а не да харчите.

В края на годината ще можете да се отпуснете доволни и щастливи, че ще сте се справили с всичко и най-трудното е останало зад гърба ви. Прекарайте празниците в семейна обстановка и не се впускайте в екстремни приключения.

Close