fbpx

В този период НЕ се омъжвайте през 2018

През 2018 г. е абсолютно забранено сключването на брак между 6 октомври и 16 ноември, защото по това време Венера е ретроградна, а тя отговаря за тази дейност от човешкия живот. Това каза астрологът Ива Иванова в интервю за Агенция „Фокус“ във връзка с астрологичните прогнози за предстоящата година.

„Иначе в началото на годината – от 20 януари до 10 февруари, е подходящо да се сключи брак, който се основава на силно приятелство и взаимно уважение. А браковете, които са по-скоро икономически съюз и се създават заради взаимна изгода, ще се сключват през април. От 20 май до 15 юни ще се сключват най-здравите бракове като на нашите прабаби и прадядовци. След 10 септември ще бъдат сключвани онези съюзи, които са основани най-вече на страст и се отличават с диви сцени на ревност, поради което най-често са нетрайни“, обясни Иванова.

По думите ѝ поред китайската религиозно-философска система през 2018 г. ще се раждат деца, които имат невероятни таланти и невероятни възможности за реализация в живота.

„Но като цяло в рамките на Балканския полуостров винаги е удачно и добре да се раждат деца, защото всяко от тях е една цяла вселена“, каза още тя.

Close