fbpx

Вълнуващ ден очаква една зодия на 18 февруари

Овен

Днес бъдете готови за всякакви изненади. Точно, където мислите, че нищо не може да ви изненада – събитията ще ви покажат, че всичко на този свят е възможно.

Телец

Този понеделник уважавайте времето си. Рискувате да се разпилеете в дреболии, а важни неща да останат на заден план. Няма да имате друга възможност за действие.

Близнаци

Това е ден, в който от вас ще се очаква да проявите повече бдителност в личен план. Заложете на романтиката и на чувствата и нещата ще се наредят благополучно.

Рак

Имате някои противоречия с партньора си. Отстояването на мнението е хубаво нещо, но не бъркайте независимостта със самотата, която рискувате да ви споходи.

Лъв

Днес не правете нищо, което не е типично за вас. Не изневерявайте на принципите и методите, които ползвате. В противен случай ще ви е трудно да се справите с последиците.

Дева

Този понеделник търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Не се подавайте на провокации. Ще ви е трудно, но ще натрупате безценен опит.

цупене

Везни

Мнозина ще завидят на хладнокръвието ви днес. Не се подавайте на никакви увещания по личен въпрос, който ще изисква прекалено много жертви от ваша страна.

Скорпион

Денят ще е труден, но ще ви научи да отстоявате свободата си. Не прекланяйте глава пред никакви заплахи. Потърсете подкрепа от приятел.

Стрелец

Този понеделник се доверете на вътрешния си глас. Каквото и да става, ще знаете, че сте взели сами решението си и че никой не режисира живота ви.

Козирог

Днес може да не срещнете разбиране от страна на колегите си, но за момента то не ви е нужно. Действайте спрямо плана си, а по-късно резултатите сами ще говорят за способностите ви.

Водолей

Този понеделник ще изисква от вас да бъдете безупречни. Съвсем не е толкова трудно. Просто правете нещата така, както трябва и спазвайте правилата.

Риби

Първата идея, която днес ви хрумне, ще е правилното решение на всички въпроси. Пазете репутацията си и не позволявайте да ви въвличат в нечестни сделки.

Текст:iwoman.bg
Коментирайте във Фейсбук
Close