fbpx

Вълнуващ ден очаква една зодия на 12 август

Овен

Ако през този ден започнете да виждате света в прекалено сиви тонове, опитайте се да си спомните, че съществуват и други цветове. Това ще стане с по-ранно излизане от офиса и среща с приятели.

Телец

Днес ваш близък човек ще има нужда от вашата помощ и подкрепа, а не от подозрения. Дайте всичко от себе си и ще спечелите ценен приятел.

Близнаци

В този ден е предназначен за това да се погрижите добре за здравето си. Пролетната умора взима своето. Наблегнете на повече естествени витамини под формата на плодове и зеленчуци.

Рак

Днес е най-добре да прекарате деня в компанията на приятели. Ако това не е възможно, поне поговорете подробно с някой от тях. В края на деня може да срещнете ваша стара любов и да си припомните отминалите чувства със сериозна досада.

Лъв

През този ден може да си спомните за ваша стара любов. Не си мислете, че сте загубили кой знае какво, само защото онзи ден сте се скарали с половинката ви. Денят е подходящ за подреждане на гардероба и изхвърлянето на стари дрехи.

Дева

Денят ще ви донесе изненада. Ситуацията у дома ще се промени. Повечко време ще ви трябва, за да видите ползата от цялата промяна. В един момент ще е добре да си го признаете.

Везни

Днес ще получите заслужено признание. Положили сте много усилия, така че заслужавате всяка похвала. Може да пропуснете излишното празнуване и да продължите в същата посока.

Скорпион

През този ден не взимайте важни решения. От една страна всичко може да мине благополучно, но от друга може тези отношения да влязат в ледников период за неопределено врем. По-добре изчакайте.

Стрелец

Днес не подценявайте интуицията си. Ще усетите в себе си детективски умения и е възможно да разкриете някакви тайни. Не забравяйте обаче, че тайните са за това, за да бъдат пазени.

Козирог

През този ден съществува голям риск от това да се скарате с някого. Бъдете максимално дипломатични и толерантни.

Водолей

През този ден се погрижете добре за себе си. Не си позволявайте никакви волности с храната, не опитвайте нови ястия. Нека водата с лимон да бъде задължителна част от храненето ви.

Риби

Денят обещава да бъде успешен особено ако се занимавате с творческа и интелектуална работа, които изискват много ентусиазъм и енергия. Нито едно от двете днес няма да ви липсва. Това е един от дните, който ще запомните.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close