fbpx

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Овен

Нов ден се задава, Слънцето от рано започва да грее над земята, но не е достатъчно рано за мъжа Овен. Той е станал часове преди зората, изработва нова програма с личния си треньор във фитнес залата или започва нов проект в кабинета.

С нетърпение да стъпи на земята, той винаги ще бъде първият, който ще се изправи, за да се отправи към новото. Харизматичен и пълен с лидерски умения, мъжът Овен не се страхува да изследва неизвестното. Той е динамо на енергията и магнетизма, вдъхновяващ всички около себе си, независимо дали са приятели, семейство или колеги.

Символизиран от Овен, този мъж е импулсивен, упорит и сила на природата. Той има вътрешната сила, за да поеме цялата вселена на плещите си и вероятно това няма да представлява проблем за него. Неговата енергия и агресия са ужасяващи за враговете му, но вдъхновяващи за всички останали.

Кой не обича тайно лошите момчета? Мъжът Овен е много добър в това, че е много лош, което го прави доста популярен сред дамите. Някои примери за това са овенчетата като Марк Брандо, Ръсел Кроу и Еван Макгрегър. Страстен и игрив. Управляван от Марс, богът на войната, той се доближава към любовта като към битка и като повечето от битките, които избира да води, той печели.Избраните му оръжия са усмивка, флиртуващи комплименти и тази неустоима аура на опасност, която го заобикаля.

Той вярва в идеалната любов и перфектния партньор и ще чака, докато не ги намери. Когато открие идеалния си партньор, той незабавно се влюбва и няма да се откаже, докато не го спечели, независимо колко е недостъпен за него. Вълнението на преследването е това, което разпалва Овена и никакво предизвикателство не е непреодолимо за него. Всъщност колкото по-труден е процесът, толкова повече се вдъхновява. В края на краищата, най-добрите победи са най-трудните.

Ако имате мъж Овен за любовник, внимавайте за фойерверки в спалнята! Чувствен, гладен любовник, той има много високо либидо. Еротичен и безразсъден, Овенът ще ви отведе до нови сексуални височини. Просто се уверете, че и двамата можете да поддържате огъня. Страстта на Овена, въпреки че е блестяща, може да изгори твърде бързо, прекалено бързо, превръщайки се в пепел за много кратък период от време. Не е трудно да се привлече вниманието на мъж Овен – истинското предизвикателство е да го задържите.

Close