fbpx

Внимание, дами! Вижте с какво отблъсквате мъжете според зодията си!

Има женски качества, характерни за всяка една зодия, които просто влудяват мъжете. Добре е да ги знаете, за да поработите върху тях и да ги отстраните. Да, съвършени хора няма, но има неща, които могат да превърнат и най-красивата дама в неутешима самотница.

Ето ги и тях:

 

Овен

Вие гледате с пренебрежение на мъжете. Те за вас са по-нисша класа и… това ви личи! Давайте го по-кротко с командите и самодоволството. И с острия език! Никой не обича да му се налагат и да го обиждат постоянно.

 

Телец

Толкова категорично сте убедени, че вашата философия за живота е най-правилна, че се запъвате като магаре на мост за всичко, различно от нея. Което дразни! При това не само мъжете. Другото ви отблъскващо качество е манията ви винаги да сте над другите.

 

Близнаци

Разберете веднъж завинаги, че не е нужно да казвате всичко, което ви мине през главата! Усещането за такт страшно много ви липсва. Освен това прекалено много дърдорите. Останалите не могат да ви вземат думата.

 

Рак

До такава степен искате всички хора да ви харесват, че често пренебрегвате именно тези, които наистина държат на вас. Но това, което най-дразни мъжете, е скритата ви (е, не винаги скрита) ревност! Господата не обичат половинките им да се вживяват в ролята на частни детективи.

 

Лъв

Само някой да не се съгласи с вас и си показвате острите нокти! Защо? Приемете, че всеки има право на мнение. И колкото и да не ви се вярва, вашето не винаги е най-правилното. Другото, което не се харесва на мъжете, е вашата разточителност.

 

Дева

Критика, критика и пак критика! Вие постоянно това правите. Мрънкате и нареждате за всичко. Макар да сте убедени, че го правите за добро, истината е, че много дразните. На всичкото отгоре трудно се отпускате и не умеете да се забавлявате.

 

Везни

Постоянното ви анализиране на всичко и то от всичките му страни, може направо да побърка мъжа до вас. Все мислите, все претегляте и накрая пак не можете да вземете решение. А най-големият недостатък на безкрайното ви лутане е, че винаги все нещо ви липсва.

 

Скорпион

За вас отмъщението сякаш е по-важно дори от любовта. Злобните коментари и натяквания са страшно неприятни за мъжа, който споделя живота ви. Но най-отблъскващото е това, че го задушавате. Отделяте го от приятелите му, сърдите се, когато излиза без вас и постоянно му приписвате изневери.

 

Стрелец

Всяка крайност не е приятна. Особено, когато става въпрос за директност. Вярвате или не, всяка ваша втора дума обижда по някакъв начин мъжа до вас. Освен това сте нестабилни, леко отвеяни и обръщате на майтап нещата точно, когато не трябва.

 

Козирог

Кариерата, приятелите, дрехите ви, дори четката ви за зъби за вас е по-важна от интимния ви партньор. Или поне така се държите. Прекалено мрачни, прекалено сковани и прекалено не романтични. Това не само отблъсква мъжете, но кара тези, които все пак успеят да се задържат до вас, да ви кръшкат.

 

Водолей

Не умеете правилно да изразявате чувствата си. Държите се хладно, понякога надменно. Не една любов сте изгубили именно заради тази ваша недостижима емоционалност. Когато ви ядосат ставате толкова злобни и груби, че след кавгата никой не иска да се върне при вас.

 

Риби

Това, което мъжете не харесват у вас, е прекалената ви романтичност, граничеща с луда наивност. Иска ви се да живеете в приказка, но на всички е ясно, че това няма как да стане. На всички, освен на вас… Другата ви отблъскваща черта е това, че постоянно лъжете за дребни неща. Защо – и вие не знаете…

Източник: beu.bg

Close