fbpx

Влюби се в някой, който….

Влюби се в някой, който те избира уверено, както ти него. Отдай се на човека, който ти помага и се бори да оправи нещата, когато животът ти стане труден и обезкуражаващ.Влюби се в някой, който вижда битките в теб и не само избира да остане, но също така да застане до теб и да се бори заедно с теб.

Стреми се да намериш някой, който приема твоята тъмна страна. Човек, който вижда най-доброто в теб, дори когато ти не го правиш. Намери мъж, който ти напомня колко си силна, когато се чувстваш уязвима.

Дай сърцето си на човек, който не те нарича слаба заради емоциите. Влюби се в мъж, който обожава нежното същество, което си, и се бори да те защити от целия свят.Намери човека, който те предизвиква, вдъхновява да чувстваш и мислиш. Влюби се в този, който запалва дивата страна в теб, който ти помага да се развиваш емоционално и физически.Влюби се в някой, който те уважава заради това, че се променяш, защото разбира, че това означава, че израстваш. Отдай се на мъжа, който те обича не само заради човека, който си, а заради този, който имаш потенциала да бъдеш.Никога не се примирявай с по-малко. Продължавай да чакаш. Продължавай да учиш за себе си, продължавай да се опитваш и да се бориш за сърцето си. Продължавай да растеш и да разкриваш своите нужди.Когато настъпи правилното време, ще се влюбиш в някой, който цени всичко, на което държиш. Ще намериш любовта, за която винаги си мечтала, и ще разбереш защо е трябвало да чакаш толкова дълго.

Източник: iStock/Guliver

Close