fbpx

Бъдете с мъж, който се гордее, че ви обича

Не се примирявайте с по-малко. Ако имате тайна връзка, напуснете я. Никой не трябва да се обвързва с човек, на когото не му стиска да покаже на света, че ви обича.Никога не трябва да позволявате да се отнасят с вас с по-малко от това, което заслужавате.

Когато започнем връзка, ние даваме всичко от себе си, надявайки се, че това е Единственият. Обичаме с цялото си сърце и се раздаваме за човека, с когото сме. Тихичко шепнем молитва всяка нощ, преди да си легнем, че това ще бъде мъжът, с когото ще прекараме остатъка от живота си. Тайно се надяваме, че отношенията ни ще траят, докато знаем как да обичаме и огънят в нашето сърце никога няма да спре да гори. Но какво, ако мъжът, когото сте избрала да обичате, дори не иска да покаже на света, че държи ръката ви?

Защо той не се гордее с вас? Няма причина да се срамува от любовта ви, ако е истинска. Ако той държи връзката ви в тайна, тогава без съмнение е време да си тръгнете от него. Не бъдете с човек, който се страхува да се обвърже или да изгуби другите си възможности, ако заяви открито, че не е свободен.

Независимо какъв е случаят, не си позволявайте да бъдете с мъж, който се страхува да покажете на света, че ви обича, тъй като това не е любов и само се заблуждавате.

Не си губете времето с човек, който се възползва от вашата уязвимост, защото винаги сте на разположение, когато той има нужда от вас. Не стойте в тази връзка, надявайки се, че някой ден нещата ще се променят, че ще станете приоритет за него. Никога не губете шанса си да бъдете с някой по-добър мъж, който ще ви даде тази любов, от която имате нужда. Не го чакайте да ви обича, както вие него. Ако не може да го направи сега, жестоката истина е, че никога няма да изпита същото.Затова бъдете смела и си тръгнете. Дръжте главата си гордо изправена и бъдете жената, която сте – силна и обичайте себе си повече.

Давайте енергията и времето си на някой, който се гордее да покаже на света, че ви обича. 

Текст:iwoman.bg

Close