fbpx

Бруталната истина защо все още не сте намерили Единствения

Нека да поговорим за намирането на „единствения“ – този магически човек, който е вашата сродна душа. Вашата друга половинка. Този, който ви допълва. Този, към когото ще се затичате на забавен каданс в поле от слънчогледи и когато се целунете, ще се изстрелят фойерверки.Най-вероятно забелязахте малко сарказъм. И той не същестувава, защото сме изтощени и не вярваме в любовта. Напротив – обичаме романтиката и любовта.

Това, което не харесваме, са някои от недоразуменията относно сродните души и болката, която много от нас изпитват, когато става въпрос за романтични отношения.

Защо любовните връзки – от преследването им до това да бъдете в тях и разделите – са толкова нараняващи понякога?

Смятате ли се свързани с някое от следните твърдения?

1. Компеете ли толкова много за сродна душа, че това ви причинява болка?

2. Възможно ли е старите проблеми от детството ви, специално незадоволени потребности от родителите ви, да оказват влияние с кого и как се срещате?

3. Живеете ли във връзки, които са базирани на фантазиите ви? Не е ли време да си свалите розовите очила?

Ще ви оставим да си мислите върху това: Когато наистина се влюбите в себе си и знаете, че вие сте „единствената“, която сте търсили, ще видите, че всеки е сродна душа и ви допълва. И когато наистина знаете това, може да се впуснете във връзка, която се основава на вашите ценности и на къде сте тръгнали, отколкото на вашите въпроси и къде сте били.

Текст:iwoman.bg

 

Close