fbpx

А ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ, ДОКАТО ЧАКАТЕ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ?

Денят е дъждовен. Срещам се с приятели. Разбирам, че те търсят любов. И аз я търся… Съзнавам го, защото тази мисъл се връща в главата ми, каквото и да правя, колкото и да искам да се занимавам с друго и да оставя любовта да дойде, когато си реши…

Какво е мъдро да правим, докато чакаме любовта?

Да развиваме себе си, да се учим. Да създадем щастливото пространство, в което искаме да живеем. Но не бъркайте, това последното не е у дома – то е в сърцето.

Ако за миг си представите, че имате всичко, което искате, какво щеше да занимава ума ви, мислите, мечтите? Ще си останете ли “там” с всичко, което имате или ще се развивате и как ще го направите? Запитайте се.

С какво се измерва успехът? Къща, кола, скъпи вещи?

Колко е важно другите да видят, че сме богати и успешни и ако това се случи, вътре в нас става ли по-богат и успешен света ни? Лягаме ли си с удовлетворението, че живеем живота, който искаме да имаме?

Успехи в работата, но кое всъщност е успех? Парите ли? Кое според вас е успех? Защо са ви пари – това успех ли е?

Ако имахте любов, щастие, семейство, здраве и пари, какво щяхте да правите? Какво щяхте да искате? За какво ще мечтаете? Ако си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво да правите, докато чакате любовта. Това направете – представете си, че я имате и правете това, което бихте правили след това…

Да пътувам, да обичам и да бъда с хората, които ценя. Това е моят отговор. Ето и още:

Да се развивам в любовта си, в душата и сърцето си… Да разбирам и да бъда разбирана. Да споделям и да споделят с мен…

Да обогатя с нещо този свят, близките си и хората, на които мога нещо да дам.

Да направя света им по-красив и по-добър!

Това е, което правя.

Текст: Марлена Манолова

http://fashioninside.bg/

Close