fbpx

Ако правите тези 5 неща, никой мъж няма да е добър за вас

За много жени най-големият любовен проблем е, че попадат на много неподходящи мъже и на малко, ако въобще се случва, подходящи. Някои господа Грешни очевидно не стават, защото са груби и играят много игрички. А някой просто нямат това, което търси една жена. От друга страна някои господа Правилни несправедливо са окачествени като неподходящи заради идеалите на жените.

Това води до проблеми във връзките за дамите, тъй като по този начин пропускат мъже, които могат да се окажат правилните за тях, ако им бяха дали шанс.

Ето и 5 начина, по които сами саботирате шанса си да намерите подходящия мъж за вас.:

1. Прекалено сте придирчиви

Може би това е най-голямата грешка, която правят повечето жени. Ако искате прекалено много, никога няма да го получите. Срещате мъж, когото харесвате, но автоматично си мислите: „Той има това, но няма това“ или „Харесва ми това в него, но ми се искаше да беше и…“ Да сте придирчива може да е хубаво нещо – със сигурност не трябва да излизате с всеки мъж на планетата. Но ако имате прекалено много изисквания, накрая може да останете сама. Никой не е перфектен и да чакате идеалния за вас ви гарантира да го чакате вечно.

2. Мислите прекалено напред в бъдещето

Друга грешка, която повечето жени правят, е да мислят за бъдещето… още на първата среща. Може да има неща, за които се притеснявате. Може би той пътува прекалено често по работа, не е сигурен, че иска деца, иска да живее в чужбина – тези неща не трябва да ви пречат да дадете шанс на този мъж и да видите до къде ще се развие връзката ви.

3. Отивате само на една среща

Някои първи срещи са и последни с причина – мъжът е говорил за бившите си 3 съпруги или е споделил, че веднъж е бил в затвора. Но много първи срещи стават последни, защото той не ви е впечатлил много. Срещата е била добра, но не е била страхотна. Това е грешка, тъй като мъжете често са нервни на първа среща и не могат да бъдат напълно себе си. Давайки му втори шанс, си давате шанс да го опознаете по-добре. И кой знае, може да сте приятно изненадана.

4. Търсите недостатъциПрез началната фаза на срещите недостатъците са неизбежни. Но повечето не са – вие нарочно ги търсите. Една от причините за появата на проблеми във връзката е заради това първоначално търсене. Един мъж може да е мил, добре изглеждащ и даващ, но жената няма да спре да забелязва недостатъците му, независимо колко малки са те.

5. Търсите лоши момчетаНе винаги е истина, но понякога стереотипът остава: жените пренебрегват добрите мъже, за да търсят лоши момчета, вярвайки че ще ги накарат да се чувстват специални. Но лошите момчета са разбивачи на сърца и няма да се отнасят с вас, както добрите момчета. Просто е, лошите момчета са лоши с причина.

Close