fbpx

Аз ще бъда тук, защото те обичам

Когато е най-трудно, когато най-много те боли, когато животът ти е пратил препятствия, които трябва да преминеш, преди да стигнеш до мястото, на където си тръгнал… тогава аз ще бъда тук, с теб, защото те обичам!
Защото всеки знае да обича, когато е лесно, когато е прекрасно, когато слънцето грее и всички пътища водят към щастието. Всеки може да обича така, но не това е любовта!
Затова помни, че аз ще бъде тук винаги и най-вече, когато е най-трудно!
Ще хвана ръката ти и ще вървим заедно напред, през всички препятствия ще минем, с всички неволи и трудности ще се справим и накрая отново ще се усмихнем, както първия път, когато се срещнахме. Помниш ли? Когато очите ни за първи път се срещнаха, когато сърцата ни за първи път затуптяха, когато душите ни се сляха. Пак ще сме така щастливи, обещавам ти!
И дотогава аз ще бъда тук, до теб, винаги! Защото те обичам!
Дори сълзите ти ще избърша, защото знам, че мъжете също плачат понякога. Мъката ти с целувки ще изтрия, ще прогоня всички лоши мисли и спомени, когато те прегърна много силно, обещавам ти!
И когато решиш да тръгнеш по онзи дългия и труден път и всички ти крещят, че няма да успееш, точно тогава аз най-силно ще вярвам в теб, ще се боря с теб, ще вървя с теб, винаги!
Ти само недей да се отчайваш, вярвай и не спирай да се надяваш, защото в живота има и трудни моменти, но точно те те правят по-голям човек!
И знай, че аз винаги ще съм до теб, дори да се ядосваш, дори да викаш от инат, дори да губиш и последните си сили, аз пак ще съм до теб, ще вървя с теб, ще се боря с теб и заедно ще открием щастието! Аз ще бъда тук, помни, защото те обичам!

Текст:iwoman.bg

Close