fbpx

Аз съм онова момиче, което те обича, ала не съм перфектната жена!

Аз не съм перфектна. Не, далеч не съм идеална. Дори съм малко странна, луда и понякога неразбрана. И ако търсиш перфектната жена, не се влюбвай в мен.

Ако искаш красавицата от кориците на списанията, знай, че това не съм аз. Ще се събуждам сутрин рошава и не толкова красива. Но винаги усмихната, защото ще се будя до моята любов. И ако видиш красотата ми в усмивката, знай, че това ще ми стига да се почувствам най-красивата жена.

Ако мечтаеш за онази, с която винаги ще ти е спокойно, която винаги ще те разбира и която всичко ще ти дава – това не съм аз.

С мен понякога ще бъде трудно. Голям имат съм, знай. Ще ме виждаш как крещя, как плача, как се сърдя. Ще видиш лудостта ми, ще разголя душата си пред теб.

Ала знай, че каквото и да стане, аз ще търся път към теб и твоето сърце. Че дори след най-големия скандал, пак във тебе ще се сгуша, за да слушам как сърцето ти тупти. С целувка ще те успокоявам, с прегръдка ще се извинявам.

Винаги ще те подкрепям, винаги ще съм до теб, винаги ще имаш моето рамо!

Не, не ще ти давам всичко на света, просто защото всичко нямам. Ала запомни едно, дори и да остана с празни ръце и да имам само душа и сърце, пак на тебе ще ги подаря. Всичко, всичко, което имам, ще ти дам. И дано ти стигне!

Ако търсиш перфектна домакиня, която в кухнята е ненадмината, знай, че това отново не съм аз.Аз съм малко непохватна и вечерята не винаги ще е перфектна. Понякога малко загоряла, а понякога безсолна. Но едно помни – никога не ще те оставя без закуска. Ще ти я поднасям много често в леглото, а когато нямам никакви продукти, ще ти дам целувки. Всичко ще правя по моята рецепта и винаги ще слагам щипка любов.

А ако търсиш онази, която ще те обича по начина, по който искаш ти, тогава знай, че това може и да не съм аз.Ще те обичам по мой си начин, малко странен може би. Но в едно може да си сигурен, че сърцето само и единствено за теб ще тупти!Защото аз съм онова момиче, което те обича, ала не съм перфектната жена!

Текст:iwoman.bg

Close