fbpx

Седмичен хороскоп за 17-23 април

Овен

Тази седмица не пропускайте да използвате късмета си. Дават ви се много шансове, предимно в професионален план, така че не се помавайте, а ги хващайте и действайте. Липсата на инициатива сега, от ваша страна, може да ви струва скъпо в бъдеще, а времето няма да може да бъде върнато назад. В личен план ще има момент на застой, въпреки, че може да бъдете желани от много страни. Звездите съветват да не се втурвате през глава в приключения. Сега за вас е най-добре да си дадете един период на покой в любовните отношения, за да натрупате достатъчно яснота, относно желанията си. На спокойна и подредена глава най-добре се мисли. Ако имате деца може да се появи известно напрежение в общуването ви с тях. Ще необходимо да проявите максимално търпение и разбирателство.

Телец

През тази седмица всичко, което правите ще бъде наблюдавано с особено внимание. Действията ви ще имат своя отзвук, затова се опитайте да балансирате във всяка една сфера от живота. Крайните стъпки и решения не са желателни. Ако от вас се изисква категоричен отговор по даден въпрос направете всичко възможно, за да отложите даването му възможно най-далече във времето. Или поне да не е през тази седмица. От друга страна партньорът ви ще прояви повече разбиране от обикновено, така че напрежение между вас двамата няма да има. Почивните дни може да си подарите пътуване до някое тихо и красиво местенце сред природата.

Близнаци

Трудните въпроси за решаване, които са останали от последните дни или седмици сега ще се разрешат от раз. Много е важно да действате според моралните норми. Всяко изключение ще бъде „санкционирано“ рано или късно, дори ако сега ви се струва, че никой няма да разбере нищо. В личен план предстои да бъдат обсъдени сериозни въпроси от съжителството, които ще променят близкото ви бъдеще. Дайте си добре сметка с кое бихте могли да направите компромис и с кое – не. Отстъпки, обаче ще трябва да има и от двете страни, това включва и вас. В края на периода може да се случи събитие, което да промени финансовото ви състояние към добро. Това обаче ще изисква сериозни усилия и участие от ваша страна.

Рак

Тази седмица ще имате задачи, като за две напред. За да се справите с всичко си направете подробен план, включително и за времето за хранене. Не си позволявайте да се отпускате, помолете ваши близки или приятели да ви помогнат в домашните задължения, за да имате повече време за служебните си задължения. В средата на седмицата си дайте малка почивка от 1-2 часа, в която да посетите басейн или масаж, за повишаване на тонуса. Когато излизате взимайте със себе си плодове, за да може да помогнете на организма си в моментите, когато няма да имате време да излезете за обяд. През почивните дни намерете време за посещение на културно събитие, което да отпусне сетивата ви. Продължителната разходка също ще ви помогне да се успокоите и да възстановите силите си.

Лъв

През тази седмица няма да имате сериозни препятствия пред себе си, но ще бъдете ангажирани в решаването на проблемите на близки хора. Едва ли ще забравите да бъдете обективни, но помнете, че всеки е отговорен за собствения си живот. Може да помогнете временно, но не и да направлявате другите, дори ако те настояват. Денят, в който трябва да обърнете повече внимание на служебните си задължения е сряда. Тогава може да изникнат непредвидени обстоятелства по време на преговори. Четвъртък е добър ден за сключването на сделки и уреждането на спорове. В петък бъдете по-толерантни особено към непознати хора. През почивните дни не оставайте сами и поне през единия ден поканете гости у дома.

Дева

Тази седмица трябва да се отърсите от илюзиите си и да се придържате към реалистичните подходи в живота. Ако сте уморени от очаквания смело се втурвайте в нови начинания. Това се отнася и за връзките, но не означава да се срещате с различни хора всеки ден. Не че има нещо кой знае колко лошо в това, но в един момент може да бъдат предявени прекалени претенции към вниманието ви, с които ще ви е трудно да се справите. Ако решите да давате обещания помислете добре дали и кога ще бъдете способни да ги изпълните. В здравословно отношение може да подарите на организма си един по-лек и здравословен начин на хранене. Изобилието на пресни зеленчуци сега ви го позволява. Добавете и повече музика и друго изкуство в ежедневието си.

Везни

Тази седмица ще освободи хоризонта за действия, както в личен план, така и в служебен. Сега може да пристъпите смело към онези промени, към които до скоро обстоятелствата не ви позволяваха да пристъпите. Свободата на действие може да ви накара да си помислите, че всичко е възможно, но ще трябва да се ограничите в рамките на възможностите си при реализирането на плановете ви. Особено внимателни с размаха бъдете във вторник. Тогава рискувате да се включите в неясна сделка и да вложите неразумно голяма сума пари. Опитайте се да не се въвличате с финансови средства. В личен план ще трябва да отстъпите пред желанията на партньора ви, особено ако изпълнението им се отлага сериозно във времето.

Скорпион

През тази седмица ще имате възможността да постигнете и изградите един нов образ за себе си. Хората ще са благоприятно настроени към вас и не пропускайте да завържете нови познанства, както и да привлечете повече приятели и съмишленици. Ако ви предстоят преговори, опитайте се да ги насрочите за дните сряда или петък. Периодът е подходящ и за обсъждането на някои финансови аспекти на възнаграждението ви. Седмицата може да ви предостави и възможност за изгодни условия за получаването на паричен заем. В личен план ще имате шанса да се сдобрите с хора, чиито отношения са важни за вас. Оставете обидите в миналото и се опитайте да погледнете на бъдещето по-добронамерено.

Стрелец

Седмицата няма да е от леките. Звездите ви препоръчват да не се занимавате с решаването на юридически въпроси и започването на съдебни дела. Трябва да бъдете изрядни във всяко едно отношение, а дисциплината ви – военна. Ще срещнете сериозно противопоставяне при реализирането на личните ви цели. По-добре използвайте времето, за да разберете причините на отсрещната страна, отколкото да влизате в противоборство. Хубавото е, че с напредването на времето напрежението ще намалява и ще имате повече моменти, в които да си поемате въздух. Четвъртък е добър ден за сдобряване и стопляне на отношенията с половинката ви.

Козирог

Седмицата е подходяща за реализирането на личните ви амбиции. Възможностите за тях ще бъдат изненадващи, така че трябва да сте готови да реагирате бързо, когато шансът се появи на пътя ви. През първите дни на периода може да ви е по-трудно, тъй като емоционалността ви ще е изострена. Направете така, че да не пречи на действията ви и не се водете от чувствата си. В личен план времето може да поднесе някои препятствия и недоразумения с партньора ви. Това ще се дължи на скрити факти или липсата на желание от ваша или негова страна да споделите мислите си. Ако все пак настоявате да получите нещо ще трябва да сте максимално открити. Не забравяйте,че останалите не могат да четат мислите ви.

Водолей

Седмицата е добър период за поправянето на грешки, някои от които все още са незабелязани от останалите. Така че не се помайвайте и запретнете ръкави. В същото време ще трябва да се погрижите и за текущите ви задължения, което може да ви умори. Вечер не лягайте с телефона и си оставете поне един час тишина, в който да се разтоварите от напрежението. Ако намерите време за умерено физическо натоварване много по-лесно ще може да се справите с предизвикателствата на седмицата. Във вторник не влизайте в спорове и покажете поне привидно съгласие. По-натам ще може да действате по своему ако толкова не сте съгласни с условията, които ви се предлагат. В личен план рискувате да загубите нечие доверие. Липсата на време може да накара партньора ви да се почувства отхвърлен. Ще са ви нужни сериозни усилия, за да го убедите в това, че нищо в чувствата ви към него или нея не се е променило.

Риби 

Седмицата ще постави служебно предизвикателство и това ще е тема номер едно през периода. Опитайте се да сте максимално разумни и непрекъснато се поставяйте на мястото на отсрещната страна. Ако внимателно сте проверили фактите си и боравите само с доказани такива, възникналата критика може да означава само едно – че сте на прав път. Напрежението ще повиши нуждата ви от морална подкрепа. В този момент, обаче приятелите ви може да имат своите занимания и проблеми. Вярвайте повече в себе си и си повтаряйте утвърждаващи положителни мисли. В края на периода ще имате много поводи да се гордеете със себе си. През почивните дни наблегнете на почивката, отколкото на активни дейности.

Източник: www.actualno.com

Close