fbpx

Прочетете това, ако той все още ви липсва

Може да сте на най-хубавото място с прекрасни хора, но не може да го оцените, защото той все още ви липсва. Тъй като вместо да се наслаждавате на момента, да се радвате на разговорите и да се включвате в интересни дейности, вие не спирате да мислите за него. Повтаряйки какво се е случило за хиляден път. Мечтаейки отново да бъдете в обятията му. Мислейки какво бихте направили, за да си го върнете обратно.

Вместо да промените фокуса си и да насочите вниманието си върху това да подобрите себе си, да поправите грешките си и да излезете по-силна, отколкото преди, чувствате, че нищо няма смисъл.

Той е причината за радостта в очите ви, усмивката на лицето ви, любовта в сърцето ви. Но той не е реален. Човекът, в когото сте толкова вкопчени, не съществува. Вие сте влюбени в идеята за него. В обещанията, а не в реалността. В потенциала, а не в истинската му самоличност. Във въображаемата идея, че той е всичко, което искате, и няма да намерите друг като него.

Защото ако беше истински, той щеше да бъде сега с вас. Нямаше да стоите сама и да мислите колко ви липсва.

Има причина нещата да не са се случили с него. Може би той е избрал да сложи край или пък вие. Може да ви е изглеждало като добра идея, но сега сте размислили. Направили ли сте правилното нещо? Може би трябва да опитате отново?

Не се обвинявайте, че сте си тръгнали. Макар да ви изглежда трудно сега, сте направили правилното нещо. Имате нужда от човек, който да е на 100% сигурен във вас, а не от половинчати усилия, объркващи действия и променливо настроение.

Когато той е напълно сигурен, че е способен да ви обича по начина, който заслужавате, самото тогава той е Единственият.

Текст:iwoman.bg

Close